YOGA & MUZIEK – MINI RETREAT 

Wil jij graag een ontspannen moment voor jezelf? Even ontsnappen aan je drukke leven? Rust en ruimte creëren om jezelf te verbinden met wat je echt belangrijk vindt? Maar lukt het niet door de hectiek van alledag?

Tijdens deze retreat kom je weer in contact met jezelf. Samen met yogadocent Gaby heb ik een prachtig programma samengesteld met yoga, ademhalings- en ontspanningsoefeningen en prachtige intuïtieve pianomuziek. Hiermee creëren we ruimte om te voelen wat er bij je leeft en wat je nu nodig hebt.

Inschrijven
Vul het contactformulier in om jezelf aan te melden en vermeld in je bericht”Aanmelden Yoga & Muziek Retreat en gewenste datum”.

Programma
• De kracht van Yoga en Muziek
• Het drielagen model : lichaam, ziel en geest
• Vinyassa en Hatha Yoga
• Ademhalingsoefeningen
• Meditatie en ontspanningsoefeningen
• Gezonde snacks en fruit en onbeperkt kruidenthee

Wat neem je mee naar huis?
• Je hebt de kracht van yoga en muziek ervaren
• Je hebt ademhaling- en ontspanningsoefeningen geleerd die je thuis kunt gebruiken
• Je hebt meer rust en ontspanning om focus te bepalen in je leven

Wie zijn wij?
Gaby Steba (1986) werd 10 jaar geleden gegrepen door de yoga toen zij tijdens haar studie merkte dat ze moeite had met ontspannen en last kreeg van verschillende klachten veroorzaakt door stress. Vanaf haar 4de heeft zij gedanst en het bewust bewegen is iets wat zij altijd al fijn vond. Yoga gaf hier nog meer richting en verdieping aan, wat haar enorm aansprak en heeft geholpen om anders om te gaan met drukke en stressvolle periodes die voorbij kwamen tijdens haar studie moleculaire biologie en het promotieonderzoek dat daar op volgde. Omdat yoga een steeds belangrijker onderdeel werd van haar leven en zij dit ook wilde gaan delen met anderen is zij een opleiding tot yogadocent gaan volgen en in 2016 begonnen met lesgeven wat zij met ontzettend veel plezier en liefde doet. Kijk voor meer informatie over Gaby op haar website www.yogametgaby.com

 

Marlou van der Heijden (1988) speelt vanaf haar 10de piano op gevoel. Op haar 18de kreeg ze tijdens een studieproject de vraag ; ‘Wat is je bestaansrecht?’. Deze vraag bracht haar op het pad van persoonlijke ontwikkeling. Met haar muziek als middel voor haar missie werd de reis naar een betekenisvol leven gestart. Na haar opleidingen Fashion & Branding (AMFI) en Communicatiewetenschappen (VU) heeft ze de ICM trainersopleiding (NOBTRA) en ICM coachingsopleiding (NOBCO) afgerond. Nu zet Marlou haar intuïtieve pianomuziek in als unieke werkvorm tijdens trainingen en coaching om tot een dieper laag van het bewustzijn te komen. Zodat haar deelnemers ook een leven vol betekenis, bezieling en plezier kunnen gaan leiden.

Praktische Informatie

Oktober 2018

Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Locatie: Veronicaschip, Amsterdam
Tijd: 10.30-12.00u (inloop vanaf 10.00u met heerlijke kruidenthee)
Prijs: €37,50- p.p. inclusief na afloop een lekkere verse biologische lunch!

Neem voor dit evenement je eigen yogamatje mee.

November 2018

Datum: zaterdag 24 november 2018
Locatie: Zero-Point, Breda
Tijd: 13.30-16.30 (inloop vanaf 13.00 met heerlijke kruidenthee)
Prijs: €45,- p.p. inclusief drinken en lekkere gezonde snacks

De yoga tijdens de retreat is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Neem voor deze retreat een notitieboek en een pen mee zodat je tussendoor je inzichten kunt opschrijven. Breng ook een lekker warm vest mee voor tijdens de ontspanningsoefeningen.

Je kunt alleen komen of maak er een fijne dag van met een vriend(in), je partner of een collega! Ervaring met yoga is niet nodig! Iedereen is welkom. We kijken er enorm naar uit dit prachtige programma met jou te delen en om je helemaal in de watten te leggen!

Inschrijven
Vul het contactformulier in om jezelf aan te melden en vermeld in je bericht”Aanmelden Yoga & Muziek Retreat en gewenste datum”.